search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24
MENU CLOSE

Α.Τσίπρας: Οι τρεις κυβερνήσεις του μνημονίου λειτούργησαν ως χασάπηδες

14.03.2014 14:20
Να συνταχτούν με τον λαό καλεί τους κυβερνητικούς βουλευτές ο Τσίπρας - Media

«Στις 25 να ψηφίσουμε, στις 26 να τελειώνουμε μ΄ αυτούς που έχουν καταδυναστεύσει τη ζωή μας. Αυτή είναι η απάντηση» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη όπου πραγματοποεί περιοδεία.
 

«Στις 25 να ψηφίσουμε, στις 26 να τελειώνουμε μ΄ αυτούς που έχουν καταδυναστεύσει τη ζωή μας. Αυτή είναι η απάντηση» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη όπου πραγματοποεί περιοδεία.
 
Στην ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές λέγοντας : «Πολιτική λύση σημαίνει με την πρώτη ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας, στις ευρωεκλογές, να δοθεί ξεκάθαρο και ισχυρό μήνυμα ώστε την επομένη να έχουμε πολιτικές εξελίξεις»
 
Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση τόσο στην τωρινή κυβέρνηση όσο και στις προηγούμενες, τονίζοντας ότι λειτούργησαν ως χασάπηδες.
 
 «Οι τρεις διαδοχικές κυβερνήσεις του μνημονίου και οι υπουργοί, πρωθυπουργοί στην πραγματικότητα λειτούργησαν ως χασάπηδες. Όπως ο χασάπης παίρνει το χασαπομάχαιρο και κόβει και βάζει τα υπολείμματα στην κρεατομηχανή, έτσι και αυτοί».
 
Ο κ. Τσίπρας αφού έκανε ιδιαίτερη μνεία στις κατηγορίες των εργαζομένων που πλήττονται (δημοτικούς υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα, εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες), πρόσθεσε:
 
«Το πρώτο, ότι η τρόικα την επόμενη μέρα θα πάει από εκεί που ήρθε. Δεν αναγνωρίζουμε κανέναν εξωθεσμικό οργανισμό που δεν έχει καμία νομιμοποίηση, όχι από την ελληνικήυβέρνηση, ούτε καν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Κοιτάξτε τις αναφορές και τις εκθέσεις που κάνει το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ύπαρξη της τρόικας. Ποιοι είναι αυτοί που θα αποφασίζουν για το μέλλον μας; 
Το δεύτερο. Θα αποκαταστήσουμε τις μεγάλες αδικίες, όλες τις πράξεις εκείνες που έγιναν κατά παράβαση του Συντάγματος και ταυτόχρονα θα θέσουμε σε εφαρμογή ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.» 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24