search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:26
MENU CLOSE

«Χάκαραν» τις ιστοσελίδες του ΝΑΤΟ

16.03.2014 07:24
«Χάκαραν» τις ιστοσελίδες του ΝΑΤΟ - Media

Κυβερνο-επίθεση δέχτηκαν οι ιστοσελίδες της βορειοατλαντικής συμμαχίας

Κυβερνο-επίθεση δέχτηκαν οι ιστοσελίδες της βορειοατλαντικής συμμαχίας

Αρκετές ιστοσελίδες της βορειοατλαντικής συμμαχίας έχουν πληγεί από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, αλλά δεν υπάρχει καμία σοβαρή επίπτωση στις δραστηριότητες της στρατιωτικής συμμαχίας, δήλωσε εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ.

Η εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ Οάνα Λουνγκέσκου ανέφερε μέσω του Twitter ότι αρκετές ιστοσελίδες του ΝΑΤΟ υπήρξαν στόχος μιας «σημαντικής DDoS (Denial of Service) επίθεσης».

Όπως είπε η εκπρόσωπος, δεν υπήρξαν επιχειρησιακές επιπτώσεις και οι εμπειρογνώμονες του ΝΑΤΟ εργάζονται για την αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου της συμμαχίας.

Οι κυβερνο-επιθέσεις, οι οποίες επηρέασαν και την κύρια ιστοσελίδα του ΝΑΤΟ, ήρθαν εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων εξ αιτίας των ρωσικής παρουσίας στην περιοχή της Κριμαίας, όπου σήμερα Κυριακή διεξάγεται δημοψήφισμα για την απόσχιση της χερσονήσου από την Ουκρανία και την προσάρτησή της στη Ρωσική Ομοσπονδία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22