21/10/2019 09:53:19
21.10.2009

Το ΤΕΙ Αθήνας έχει...κινητικά προβλήματα..

Το ΤΕΙ Αθήνας έχει...κινητικά προβλήματα.. - Media

Στο ΤΕΙ Αθήνας, τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Του λόγου το αληθές αποδεικνύει το τελευταίο κατόρθωμα των υπεύθυνων του Ιδρύματος, που ξεπέρασε τα όρια της φαντασίας.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι υπεύθυνοι της Σχολής  Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τμήματος Πληροφορικής (ΣΤΕΦ) ανακοίνωσαν πως το τμήμα δεν θα δεχτεί τις μετεγγραφές όσων σπουδαστών είναι τυφλοί ή έχουν κινητικά προβλήματα λόγο έλλειψης των απαραίτητων υποδομών.

Όπως ήταν φυσικό η πρωτοφανής απόφαση που πήραν οι…φωστήρες της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, προκάλεσε σοκ και…δέος στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία. Εν τέλει, τα μέλη της Συνομοσπονδίας απάντησαν σε έντονο ύφος.

Ευτυχώς ο πρόεδρος του Ιδρύματος τα…μάζεψε προτού είναι πολύ αργά τονίζοντας πως η απόφαση είναι απαράδεκτη και δεσμεύτηκε να εξεταστούν  όλες οι αιτήσεις των σπουδαστών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.