search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:21
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Κανένα σημείο ζωής από τους δύο αγνοούμενους μετανάστες

19.03.2014 05:45
Μυτιλήνη: Κανένα σημείο ζωής από τους δύο αγνοούμενους μετανάστες - Media

Συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Μυτιλήνης για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων μεταναστών, που επέβαιναν σε μικρή πλαστική λέμβο

Συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Μυτιλήνης για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων μεταναστών, που επέβαιναν σε μικρή πλαστική λέμβο, η οποία ημιβυθίστηκε χθες υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο Ακρωτήρι Κόρακας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι.

Οι οκτώ μετανάστες που διασώθηκαν φιλοξενούνται στη Μυτιλήνη ενώ ήδη το λιμεναρχείο έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της προανάκρισης για την υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί πως ημιβυθίστηκε το σκάφος και αν πάνω σε αυτό υπήρχαν και δουλέμποροι.

Συνολικά στη βάρκα επέβαιναν 17 μετανάστες.

Εν τω μεταξύ, άλλοι 50 μετανάστες έφτασαν το τελευταίο 24ωρο στο νησί της Λέσβου με διάφορους τρόπους.

Συγκεκριμένα, 23 μετανάστες, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας, στη θαλάσσια περιοχή Κάγια Λέσβου και συνελήφθησαν. Επίσης, άλλοι 27 μετανάστες συνελήφθησαν στην περιοχή Καλλονής Λέσβου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό με ποιο τρόπο έφθασαν στο νησί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:21