search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:51
MENU CLOSE

Οι έρωτες της άνοιξης και το πρώτο φιλί – To love story της Πάολας και του Ματ στο μικροσκόπιο της επιστήμης

19.03.2014 10:10
Οι έρωτες της άνοιξης και το πρώτο φιλί - To love story της Πάολας και του Ματ στο μικροσκόπιο της επιστήμης - Media

Για όποιον έχει ζήσει χειμώνα στις ορεινές περιοχές, μια ωραία μέρα τον Μάρτιο, φαίνεται να είναι τόσο κοντά στο να αγγίξει κάποιος το τέλειο. Όταν ο καιρός ζεσταίνει , αντί του κρύου αέρα, είναι η αγάπη που υπάρχει στον αέρα. Γιατί συμβαίνει αυτό; 

Για όποιον έχει ζήσει χειμώνα στις ορεινές περιοχές, μια ωραία μέρα τον Μάρτιο, φαίνεται να είναι τόσο κοντά στο να αγγίξει κάποιος το τέλειο. Όταν ο καιρός ζεσταίνει , αντί του κρύου αέρα, είναι η αγάπη που υπάρχει στον αέρα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Απαντά η επιστήμη.
 
Η άνοιξη είναι μια εποχή των κλισέ – τα πουλάκια κελαηδάνε, οι μέλισσες βουίζουν και οι άνθρωποι καταλήγουν να είναι τρελά ερωτευμένοι. Αν είστε ένας επιστήμονας όμως, η «ασθένεια» «Έρωτας» μπορεί να εξηγηθεί με έναν πολύ ρεαλιστικό τρόπο.
 
Την άνοιξη ο εγκέφαλος είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ντοπαμίνης, που σας «εθίζει» στον έρωτα.
 
Ας δούμε λοιπόν την ιστορία του Ματ Κόβελ και της Πάολα Ροντρίγκες. Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν αρχές Μαϊου στη λίμνη Bryant της Μινεάπολης….
 
 
Διαβάστε περισσότερα στο www.invitromagazine.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:47