search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:00
MENU CLOSE

Οι εφοριακοί καταγγέλλουν προπηλακισμούς και καλούν σε… «αγώνα ενάντια στη φορολογική βαρβαρότητα»…

19.03.2014 14:56
Οι εφοριακοί καταγγέλλουν προπηλακισμούς και καλούν σε… «αγώνα ενάντια στη φορολογική βαρβαρότητα»… - Media

Προπηλακισμούς σε υπαλλήλους και τον προϊστάμενο της ΔΟΥ ΙΖ, από πολίτες, καταγγέλλει η Ομοσπονδία τους, ζητώντας την προστασία της πολιτείας και υποστηρίζοντας ότι δουλεύουν σε καθεστώς τρόμου.

Προπηλακισμούς σε υπαλλήλους και τον προϊστάμενο της ΔΟΥ ΙΖ, από πολίτες, καταγγέλλει η Ομοσπονδία τους, ζητώντας την προστασία της πολιτείας και υποστηρίζοντας ότι δουλεύουν σε καθεστώς τρόμου.
 
Δείτε τι γράφει στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ):
 
«Στο μακρύ κατάλογο επιθέσεων σε ΔΟΥ και εφοριακούς, προστέθηκε χθες η ΔΟΥ ΙΖ΄ Αθηνών, με είσοδο ομάδας πολιτών στη ΔΟΥ και προπηλακισμούς σε υπαλλήλους και στον Διευθυντή.
 
Τα κρούσματα βίας και λαϊκής εκτόνωσης στις ΔΟΥ συνεχίζονται και οι εφοριακοί (που απλά κάνουν τη δουλειά τους) συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από καθεστώς φόβου και τρόμου.
 
Πιστεύουμε ότι η επίθεση στους εφοριακούς, αποπροσανατολίζει από αυτούς που έχουν την ευθύνη, και απαλλάσσει τους πραγματικά υπεύθυνους.
 
Καλούμε την Πολιτική Ηγεσία να προστατέψει και να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να αναλάβει την ευθύνη της για την απόγνωση στην οποία έχει οδηγήσει την κοινωνία με τους πολλούς και άδικους φόρους, την πολυνομία και την αντινομία.
 
Καλούμε τους πολίτες, να συντονίσουμε τον αγώνα ενάντια στη φορολογική βαρβαρότητα, τα χαράτσια και τις κατασχέσεις, αντί να στρέφετε η μια κοινωνική ομάδα, εναντίον της άλλης».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:58