search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Οι Rolling Stones στο πλευρό του πενθούντα Τζάγκερ (Video)

19.03.2014 16:11
Οι Rolling Stones επιστρέφουν στην Ευρώπη  - Media

 «Ακόμη παλεύω να καταλάβω πως η αγαπημένη μου και καλύτερη μου φίλη στον κόσμο έβαλε τέλος στη ζωή της με τέτοιο τραγικό τρόπο. Περάσαμε πολλά υπέροχα χρόνια μαζί και ζήσαμε μια εξαιρετική ζωή».

 
«Ακόμη παλεύω να καταλάβω πως η αγαπημένη μου και καλύτερη μου φίλη στον κόσμο έβαλε τέλος στη ζωή της με τέτοιο τραγικό τρόπο. Περάσαμε πολλά υπέροχα χρόνια μαζί και ζήσαμε μια εξαιρετική ζωή».
 
Ο Μικ Τζάγκερ με αυτά τα λόγια περιέγραψε τα συναισθήματα του μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του Λόρεν Σκοτ.
 
Η 49χρονη σχεδιάστρια μόδας κρεμάστηκε την Δευτέρα στο διαμέρισμά της, χρησιμοποιώντας το μαντήλι της –δίνοντας ένα ποιητικό τέλος στη ζωή της.
 
Γεννημένη στην Γιούτα, μεγάλωσε στην εφηβεία της στο Παρίσι και έγινε από τις διάσημες στυλίστριες των σταρ. Με τον Μικ Τζάγκερ γνωρίστηκαν το 2001 και έκτοτε ήταν ζευγάρι.
 
Η είδηση του θανάτου της ήταν η αιτία της αναβολής της τουρνέ της μπάντας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και τα τρία άλλα μέλη των Stones στέκονται στο πλευρό του φίλου και frontman τους.
 
«Κανείς μας δεν το περίμενε. Ο Μικ είναι κάτι παραπάνω από αδελφός μου και τον αγαπάω πάρα πολύ. Αισθανόμαστε όλοι χάλια και στεκόμαστε στο πλευρό του. Συγγνώμη από τους θαυμαστές μας αλλά θα τους δούμε σύντομα» είπε ο Κιθ Ρϊτσαρντς.
 
«Δεν χρειάζεται να πούμε το πόσο σοκαρισμένοι είμαστε αλλά η πρώτη μας σκέψη είναι να συμπαρασταθούμε στον Μικ» τόνισε ο Τσάρλι Γουάτς και συμπλήρωσε ο Ρόνι Γουντ:
 
«Αυτά είναι πολύ άσχημα νέα αλλά το μέλημά μας είναι να είμαστε δυνατοί για τον Μικ και να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10