search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:04
MENU CLOSE

Περιπολικό έσυρε και σκότωσε γυναίκα (Video)

19.03.2014 18:06
Περιπολικό έσυρε και σκότωσε γυναίκα (Video) - Media

 Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ο θάνατος μίας γυναίκας, την οποία αυτοκίνητο της αστυνομίας έσυρε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο.

 
Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ο θάνατος μίας γυναίκας, την οποία αυτοκίνητο της αστυνομίας έσυρε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Ρίο ντε Τζανέιρο.
 
Η Φερέιρα τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην παραγκούπολη όπου διέμενε, και οι αστυνομικοί την έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος, το οποίο άνοιξε ενώ το αυτοκίνητο απομακρυνόταν. Η 38χρονη σύρθηκε πίσω από το αυτοκίνητο για πάνω από 300 μέτρα, μέχρι τη στιγμή που σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι.
 
 Στη συνέχεια, δύο αστυνομικοί βγήκαν από το αυτοκίνητο, την έβαλαν ξανά στον χώρο αποσκευών και τη μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Βίντεο του περιστατικού προβλήθηκε στην τηλεόραση της Βραζιλίας. «Ο θάνατος της Κλόντια σόκαρε το έθνος. Η Κλόντια ντα Σίλβα Φερέιρα είχε τέσσερα παιδιά, ήταν παντρεμένη και σηκωνόταν νωρίς το πρωί για να δουλέψει σε ξενοδοχείο του Ρίο» έγραψε η πρόεδρος Ρούσεφ στον λογαριασμό της στο Twitter.
 
Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμπεριφέρθηκαν απάνθρωπα και αγνόησαν εκκλήσεις πολιτών για σταμάτημα του αυτοκινήτου. Συγγενείς της Φερέιρα δήλωσαν ότι αντιμετωπίστηκε με κτηνωδία πιθανότατα επειδή οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ήταν μπλεγμένη με τοπικές συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών.
 
«Νόμισαν ότι ήταν εγκληματίας και για αυτό την πήραν. Δεν ήταν για να σώσουν τη ζωή της» δήλωσε η κόρη της, Ταΐς Λίμα, στην εφημερίδα «Ο Globo».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:04