search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Κρίμα…

19.03.2014 22:09
Κρίμα… - Media

Το μεγάλο όνειρο του Ολυμπιακού για πρόκριση στους «8» του Champions League σταμάτησε στο «Όλντ Τράφορντ».

Το μεγάλο όνειρο του Ολυμπιακού για πρόκριση στους «8» του Champions League σταμάτησε στο «Όλντ Τράφορντ». Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πετυχαίνοντας χατ-τρικ οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανατροπή – του 2-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» – και με το 3-0 οι «κόκκινοι διάβολοι» έκλεψαν το εισιτήριο απ’ τους παίκτες του Μίτσελ.
 
Οι Πειραιώτες πάλεψαν σε ολόκληρη τη διάρκεια του ματς, όμως προδόθηκαν από τον διαιτητή Κάιπερς, που έδειξε εύκολα την «άσπρη βούλα» στο 25’, και από δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνα, τις οποίες δεν άφησε ανεκμετάλλευτες ο «RVP».
 
Ο Ολλανδός πήρε από το χέρι την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες και με άξιους συμπαραστάτες τους Ρούνεϊ και Γκιγκς «γύρισε» τούμπα το ματς. Ο Ολυμπιακός έμεινε «ζωντανός» σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως ο Ντε Χέα, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και «κράτησε» το μηδέν με μεγαλύτερη φάση την διπλή ευκαιρία στο 41’, αλλά και η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια στέρησαν το τέρμα-πρόκρισης στους «8».
 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγες): Ντε Χέα, Ράφαελ, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλένσια (77’ Γιανγκ), Κάρικ, Γκιγκς, Γουέλμπεκ (82’ Φλέτσερ), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι (90' Φελαϊνί) 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (74’ Μασάντο), Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μανιάτης, Εντινγκά, Κάμπελ, Πέρες (57’ Βαλντέζ), Φουστέρ (82’ Βέργος), Ντομίνγκεζ 
 
Οι 8 των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Τρεις ομάδες από την Ισπανία, δύο από την Αγγλία και την Γερμανία και μία από την Γαλλία θα βρεθούν στην κληρωτίδα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ την Παρασκευή στη μία το μεσημέρι.

Οι τρεις ισπανικές είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι δύο αγγλικές οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι δύο γερμανικές Μπάγερν και Ντόρτμουντ (το ζευγάρι του περσινού τελικού) και γαλλική η Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στη μία το μεσημέρι στη Νιόν της Ελβετίας, φυσικά χωρίς περιορισμούς, ενώ εν συνεχεία οι ομάδες θα μάθουν και τον νικητή ποιου ζευγαριού θα παίξουν σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45