search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:04
MENU CLOSE

Καταδικάστηκαν 4 κτήνη για ομαδικό βιασμό

20.03.2014 22:00
Καταδικάστηκαν 4 κτήνη για ομαδικό βιασμό - Media

 Χθες αποφασίστηκε η καταδίκη τους. Σήμερα τέσσερα κτήνη στην Ινδία που βίασαν ομαδικά μια 22χρονη φωτογράφο θα ακούσουν την ποινή τους.

 Χθες αποφασίστηκε η καταδίκη τους. Σήμερα τέσσερα κτήνη στην Ινδία που βίασαν ομαδικά μια 22χρονη φωτογράφο θα ακούσουν την ποινή τους.
 
Αυτή έχει ως μίνιμουμ τα 20 χρόνια φυλάκισης και –ανάλογα- μπορεί να φτάσει μέχρι και σε ισόβια κάθειρξη.
 
Στην Ινδία το κακό με τους ομαδικούς βιασμούς γυναικών έχει παραγίνει. Μέσα σε λεωφορεία, στους δρόμους, σε μαγαζιά ανυπεράσπιστες γυναίκες δέχονται επιθέσεις από «άντρες» που αφού τις χτυπούν βάναυσα, στη συνέχεια τις βιάζουν ομαδικά. Το κακό το γνώρισαν και ξένες υπήκοοι που επισκέφτηκαν τη χώρα ως τουρίστριες.
 
Αλλά και οι ντόπιες κοπέλες είναι απροστάτευτες στη μανία των καθαρμάτων, οπότε η πολιτεία αναγκάστηκε να θεσπίσει υπερβολικά αυστηρές ποινές σε μια προσπάθεια να μην επεκταθεί το αρρωστημένο φαινόμενο.  
 
Η 22χρονης φωτογράφος είχε πάει τον περασμένο Αύγουστο μαζί με έναν συνάδελφο της σε έναν απομονωμένο μύλο στην Βομβάη για να τραβήξει φωτογραφίες. Την προσέγγισαν διάφοροι «άντρες» που παρουσιάστηκαν ως υπεύθυνοι του χώρου. Όταν οι κοπέλα και ο συνάδελφός της μπήκαν στο κτίριο, ο άνδρας δέχτηκε επίθεση και αφού ξυλοκοπήθηκε, παρέμεινε δεμένος και ακινητοποιημένος. Στη συνέχεια οι «άνδρες» βίασαν ομαδικά την κοπέλα και την κακοποίησαν.
 
Παρά την πασίγνωστη καθυστέρηση που έχουν τα ινδικά δικαστήρια στο να δικάζουν υποθέσεις, αυτή μπήκε ως προτεραιότητα και η απόφαση βγήκε σε χρόνο ρεκόρ για τη χώρα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03