search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Γράψε ένα μανιφέστο!

20.03.2014 10:44

Στην εποχή των αλλαγών που ζούμε, με νέες ανάγκες να προβάλλουν και νέες απαντήσεις να χρειάζονται, μόνο με τη συμμετοχή, τη δημόσια γνώμη και τη δημόσια κατάθεση, μπορεί η κίνηση των πραγμάτων να επιταχυνθεί.

Στην εποχή των αλλαγών που ζούμε, με νέες ανάγκες να προβάλλουν και νέες απαντήσεις να χρειάζονται, μόνο με τη συμμετοχή, τη δημόσια γνώμη και τη δημόσια κατάθεση, μπορεί η κίνηση των πραγμάτων να επιταχυνθεί. Σε καμιά εποχή και ποτέ το αίτημα ατομικής και συλλογικής βελτίωσης και εξέλιξης δεν μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, χωρίς τη συνειδητή απόφαση συμμετοχής και έκφρασης.
 
Το www.lefteriskousoulis.gr σας προτείνει να γράψετε το δικό σας μανιφέστο, τη γνώμη σας, τη θέση σας, τη ματιά σας για αυτό που θα θέλατε, για αυτό που ευχόσαστε. Τα κείμενα που θα συγκεντρωθούν – παράκληση μέχρι 600 λέξεις – θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις «Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις».
 
Ήδη η προηγούμενη πρωτοβουλία «Μιλάμε για την Ελλάδα» και τα σχετικά κείμενα κυκλοφορούν στο ομότιτλο βιβλίο.  Όποιος έχει ενδιαφέρον να συμμετάσχει  σε αυτήν την πρωτοβουλία, μπορεί να στείλει το δικό του μανιφέστο, μέχρι τις 3 Μαΐου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12