search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Κατάληψη εκπαιδευτικών στο γραφείο του Μητσοτάκη (Video)

20.03.2014 11:15
Κατάληψη εκπαιδευτικών στο γραφείο του Μητσοτάκη (Video) - Media

Συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης – Μίλτος Σακελλάρης

Συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Τελικά, γύρω στις 11 το βράδυ οι καταληψίες αποχώρησαν, αφού προηγουμένως υπήρξε συνεννόηση με εισαγγελέα αλλά και ταξίαρχο της ΕΛΑΣ.

Νωρίτερα, τα ΜΑΤ είχαν επιτεθεί στους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς κάνοντας χρήση χημικών, ενώ χτύπησαν φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους. 

 

Μαζί με τους συνδικαλιστές βρισκόταν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού καθώς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον υπουργό, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να αποχωρήσουν οι συνδικαλιστές από το γραφείο του προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση με αντιπροσωπεία τους, πρόταση η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από τους εκπαιδευτικούς.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο χώρο δύο διμοιρίες των ΜΑΤ εκ των οποίων η μια ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και η άλλη στην είσοδό της.

Σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τους έχει δει μόνο μια φορά μέσα σε έξι μήνες και δηλώνουν ότι «σήμερα περιμένουμε να μας δει γιατί αύριο μας απολύει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18