search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Η τεχνολογία σκοτώνει τον έρωτα (Video)

21.03.2014 12:18
Η τεχνολογία σκοτώνει τον έρωτα (Video) - Media

Οι νέες (και οι παλαιότερες) συσκευές μπορεί να προσφέρουν πολλά στους χρήστες τους αλλά παράλληλα μπορούν να αποτελέσουν την αιτία της αποξένωσης μιας σχέσης.
 

 
Οι νέες (και οι παλαιότερες) συσκευές μπορεί να προσφέρουν πολλά στους χρήστες τους αλλά παράλληλα μπορούν να αποτελέσουν την αιτία της αποξένωσης μιας σχέσης.
 
H τεχνολογία λοιπόν μπορεί να μας φέρνει πιο κοντά με τους διαδικτυακούς μας φίλους, όμως παράλληοα μπορεί να  είναι το στοιχείο εκείνο που μπορεί να μας απομακρύνει από τον/την σύντροφό μας.
 
Πρόσφατη έρευνα της Durex στο Ηνωμένο Βασίλειο, έδειξε πως το 60% των ανδρών και των γυναικών αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον υπολογιστή, την τηλεόραση και το κινητό σε σύγκριση με το σεξ.
 
Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άτομα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 15% των γυναικών και το 17% των ανδρών απαντά στο τηλέφωνο ή στέλνει μηνύματα κατά τη διάρκεια του σεξ, με το 50% των συμμετεχόντων να παραδέχεται ότι η τεχνολογία επηρεάζει αρνητικά τις ανθρώπινες σχέσεις.
 
Τώρα η Durex, με αφορμή και την ημέρα της Γης, κυκλοφορεί ένα σύντομο βίντεο που παρουσιάζει τις ιστορίες διαφόρων ζευγαριών που «παραπλανήθηκαν» από τη γοητεία της τεχνολογίας αντί για το ταίρι τους, προτείνοντας, παράλληλα, την πιο οικονομική λύση για την εξοικονόμηση ενέργειας: Να έρθουν τα ζευγάρια πιο κοντά για να ζεσταθούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44