12/12/2019 16:40:21

Το πήρε πάνω της η Ρένα...


«Προσωπική» χαρακτήρισε την απόφαση να παραιτηθεί από βουλευτής η Ρένα Δούρου, προκειμένου να υπηρετήσει αποτελεσματικότερα τον αγώνα για την Περιφέρεια Αττικής.

Ωστόσο, η απόφασή της αξιέπαινη σε κάθε περίπτωση – λύνει και τα χέρια της Κουμουνδούρου. Τι εννοούμε; Ότι ασκεί μια πίεση σε αυτήν την κατεύθυνση και προς άλλους υποψηφίους που είναι και βουλευτές (όσους έχουν ανακοινωθεί για τις  περιφέρειες αλλά και όσους ενδιαφέρονται για το ευρωψηφοδέλτιο).

Έτσι, η ηγεσία βγαίνει από τη δύσκολη θέση να επιβάλει «ασυμβίβαστο» –, κάτι για το οποίο στην Κουμουνδούρου το κλίμα είναι πάντως θετικό, εξ όσων λένε στελέχη, προσθέτοντας ότι πλέον αυτό το ζήτημα «το λύνει η ζωή».

Ουσιαστικά, το ηγετικό επιτελείο θεωρεί κρίσιμο για τον προεκλογικό αγώνα οι υποψήφιοι να μην έχουν τη σιγουριά της καβάντζας, ώστε να «τρέξουν» περισσότερο για τα «κουκκιά». Το αν τελικά θα επικρατήσει αυτή η τάση θα το δείξει η συνέχεια…


ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.