search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:37
MENU CLOSE

Επεισόδια με τραυματίες στη Μαδρίτη (Video)

23.03.2014 09:26
Επεισόδια με τραυματίες στη Μαδρίτη (Video) - Media

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν στη Μαδρίτη μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών, δήλωσαν την Κυριακή αξιωματούχοι.

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν στη Μαδρίτη μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών, δήλωσαν την Κυριακή αξιωματούχοι.
 
Σύμφωνα με υπαλλήλους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, 67 εκ των τραυματιών είναι αστυνομικοί. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι οι αρχές συνέλαβαν 24 πρόσωπα τα οποία θεωρούνται υπεύθυνα για υποκίνηση βίαιων επεισοδίων.

Στόχος της διαδήλωσης ήταν η διαμαρτυρία κατά των μέτρων λιτότητας που έχει υιοθετήσει η ισπανική κυβέρνηση, κάτι που όμως εξελίχθηκε σε συγκρούσεις με την αστυνομία.
 
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό απαιτώντας από τις τράπεζες να πληρώσουν για την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, παρά η κυβέρνηση να προβαίνει σε περικοπές στον δημόσιο τομέα.
 
Φοιτητές ενώθηκαν με άλλες ομάδες πολιτών καλώντας σε «πορείες αξιοπρέπειας» σε όλη την Ισπανία κατά των περικοπών στην δημόσιες υπηρεσίες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36