search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:13
MENU CLOSE

«Το μοιραίο Μπόινγκ έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό» (Video)

24.03.2014 07:29
«Το μοιραίο Μπόινγκ έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό» (Video) - Media

Τέλος στο θρίλερ με το χαμένο Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών έβαλε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας.

 
Τέλος στο θρίλερ με το χαμένο Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών έβαλε, μετά από 16 μέρες, ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, λέγοντας ότι το μοιραίο αεροσκάφος «κατέληξε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, δυτικά του Περθ, χωρίς επιζώντες»

Όπως είπε ο Ναζίμπ Ραζάκ,  στους συγκεντρωμένους συγγενείς των θυμάτων, θα ακολουθήσει αύριο αναλυτική συνέντευξη τύπου.

Οι 239 επιβαίνοντες θεωρούνται πλέον και επίσημα, νεκροί. Οι συγγενείς τους θα μεταφερθούν αεροπορικώς στην Αυστραλία για τις περαιτέρω διαδικασίες.

Άγνωστο παραμένει τι συνέβη και το Μπόινγκ, το οποίο είχε απογειωθεί, στις 8 Μαρτίου (ελληνική ημερομηνία και ώρα) από την Κουάλα Λουμπούρ, με προορισμό το Πεκίνο, βρέθηκε  τελικά στον Ινδικό Ωκεανό, στην Αυστραλία…

Με SMS προς τους συγγενείς των θυμάτων, η Malaysia Airlines ειδοποίησε ότι: «Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να καταλήξουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει να αποδεχθούμε τώρα ότι όλες οι αποδείξεις συνιστούν ότι το αεροπλάνο έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό».

 

Νωρίς το πρωί, κινεζικό πολεμικό αεροσκάφος ανέφερε ότι εντόπισε «ύποπτα λευκά αντικείμενα» σε θαλάσσια περιοχή κοντά στις ακτές της Αυστραλίας. 
 
Λίγο νωρίτερα ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ δήλωσε στο κοινοβούλιο ότι σκάφος της χώρας εντόπισε δύο μεγάλα αντικείμενα (ένα γκριζοπράσινο παραλληλόγραμμο και ένα πορτοκαλί ορθογώνιο) και ελπίζει να τα ανασύρει σύντομα.

Θυμίζουμε ότι το αεροπλάνο εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου..
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:12