search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:56
MENU CLOSE

Μεξικό: Οπαδοί ξυλοκόπησαν αστυνομικούς σε γήπεδο! (Video)

24.03.2014 09:37
Μεξικό: Οπαδοί ξυλοκόπησαν αστυνομικούς σε γήπεδο! (Video) - Media

Χωρίς έλεος ξυλοκόπησαν οπαδοί της Τσίβας τους λιγοστούς αστυνομικούς που βρέθηκαν στην κερκίδα τους για το μεξικανικό ντέρμπι με την Άτλας.

Χωρίς έλεος ξυλοκόπησαν οπαδοί της Τσίβας τους λιγοστούς αστυνομικούς που βρέθηκαν στην κερκίδα τους για το μεξικανικό ντέρμπι με την Άτλας.
 
Τουλάχιστον 17 συλλήψεις και δεκάδες τραυματίες ήταν ο απολογισμός των επεισοδίων στο ντέρμπι μεταξύ Άτλας και Τσίβας (1-1) για το πρωτάθλημα του Μεξικού.
 
Μια μικρή ομάδα αστυνομικών εστάλη στην κερκίδα των περίπου 8.000 φιλοξενούμενων οπαδών για να επιβάλει την τάξη μετά τη ρίψη αντικειμένων και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο.
 
Οι οπαδοί της Τσίβας αντέδρασαν επιτιθέμενοι βίαια στους αστυνομικούς κι άρχισαν να τους ξυλοκοπούν ανηλεώς (ακόμη και με τα ίδια τους τα κλομπ) πετώντας τους από την κερκίδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55