search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:45
MENU CLOSE

Πάγκαλος: « Η συνδικαλιστική σαβούρα του ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ»

25.03.2014 12:12
Πάγκαλος: « Η συνδικαλιστική σαβούρα του ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ» - Media

Ξεσπάθωσε… ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εκτοξεύοντας ευθείες βολές στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και παρέχοντας… στήριξη στον Πρωθυπουργό.

Ξεσπάθωσε… ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εκτοξεύοντας ευθείες βολές στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και παρέχοντας… στήριξη στον Πρωθυπουργό.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Πάγκαλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστική, ακαδημαϊκή, είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει ρουφιάνος, δεν υπάρχει φαύλος, δεν υπάρχει ρουσφετολόγος που να μην έχει περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι εκεί είναι». 

Απέφυγε να απαντήσει σε ποιους απευθύνεται, λέγοντας «Δεν μπορώ να πω ονόματα γιατί θα μου κάνουν μήνυση».

Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε απαραίτητη τετραετίας την κυβέρνηση Σαμαρά, μέχρι τη λήξη της.

«Πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι απαραίτητη μέχρι τις εκλογές, στη λήξη της τετραετίας και γι' αυτό υποστηρίζω τον κ. Σαμαρά παρόλο που έχω πολλές επιφυλάξεις αν όλα όσα κάνει ο κ. Σαμαράς είναι αυτά που θα μου δημιουργούσαν ένα αίσθημα αν θέλετε ενεργού αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη είναι καταναγκασμένη και προέρχεται από το γεγονός ότι πρέπει να ρυθμίσουμε το θέμα του χρέους τώρα", σημείωσε.

Περιγράφοντας τέλος τον εαυτό του έξω από το στίβο της πολιτικής, επισήμανε ότι έχοντας λύσει τα υπαρξιακά του προβλήματα, επέλεξε να αποχωρήσει.

«Τι άλλο να κάνω, να αυτοκτονήσω;» είπε χαριτολογώντας…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15