search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Δεν θα ψηφίσω τη ρύθμιση για το γάλα και τα φαρμακεία, λέει ο Λοβέρδος (Video)

26.03.2014 08:17
Άκαιρη η παρέμβαση του Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ λέει ο Λοβέρδος - Media

Μόνον εάν αλλάξουν οι ρυθμίσεις για το γάλα και τα φάρμακα, θα δώσει θετική ψήφο στη Βουλή, δήλωσε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος.

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τη ρύθμιση για το γάλα και τα φάρμακα, ως έχει, εξέφρασε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος, στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
 
«Έτσι όπως είναι οι ρυθμίσεις – με βάση και τις υπάρχουσες πληροφορίες- για το γάλα και τα φάρμακα, δεν τις ψηφίζω» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Κράτησε, ωστόσο, επιφυλάξεις για να δει τις τελικές διατυπώσεις, στο τελικό κείμενο του νομοσχεδίου.
 
Παράλληλα, ο Ανδρέας Λοβέρδος απέδωσε ευθύνες στον υπουργό Ανάπτυξης. «Ο υπουργός Ανάπτυξης ευθύνεται προσωπικά ο ίδιος για όσα συζητάμε περί γάλακτος ή περί φαρμακείων στην Ελλάδα σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59