10/12/2018 05:29:24

Χρυσή Αυγή: Νέα ντοκουμέντα για τον ακροδεξιό κύκλο αίματος

Χρυσή Αυγή: Νέα ντοκουμέντα για τον ακροδεξιό κύκλο αίματος - Media
 
Τέσσερα νέα CD με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό για τη δράση της Χρυσής Αυγής συνοδεύουν τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή η οποία αναμένεται να αποφασίσει την άρση της ασυλίας των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
 
Το υλικό προέρχεται από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη και του Γιάννη Καζατζόγλου.
 
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτών της Χ.Α ένας ακόμη ετοιμάζεται να διαχωρίσει την θέση του από την εγκληματική δράση του ακροδεξιού μορφώματος.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα στις 14:00 συνεδριάζει και πάλι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να συνεχίσει την εξέταση των αιτήσεων άρσης ασυλίας των υπόλοιπων βουλευτών της Χ.Α.
 
Πρόκειται για τους Αντώνη Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Κώστα Μπαρμπαρούση, Αρτέμη Ματθαιόπουλο και τον ανεξάρτητο πλέον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο για τους οποίους οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση ζητούν την άδεια της Βουλής προκειμένου να ασκήσουν διώξεις για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Επιπροσθέτως, στην Επιτροπή έχουν φθάσει και τα υπομνήματα των προφυλακισμένων Στάθη Μπούκουρα και Γιώργου Γερμενή. Για τον δεύτερο αξίζει να σημειωθεί ότι επέλεξε να μην συναντήσει τα μέλη της Επιτροπής στις φυλακές του Κορυδαλλού -όπως έπραξαν οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι βουλευτές - αλλά να στείλει υπόμνημα μέσω του δικηγόρου του.

Πάντως, η συζήτηση όλων των υποθέσεων θα μεταφερθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία και θα λάβει την τελική απόφαση με την σχετική ψηφοφορία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το www.protothema.gr
 


Πηγή: www.protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.