search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:07
MENU CLOSE

Εδώ τα καλά αυθαίρετα!

26.03.2014 22:00
Εδώ τα καλά αυθαίρετα! - Media

Η διαφήμιση του αυθαίρετου εργολάβου αφιερώνεται εξαιρετικά στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ που καθήμενη στις δάφνες της πανηγυρίζει έρημη και μόνη για την κόκκινη γραμμή που έβαλε στην αυθαίρετη δόμηση!

Η διαφήμιση του αυθαίρετου εργολάβου αφιερώνεται εξαιρετικά στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ που καθήμενη στις δάφνες της πανηγυρίζει έρημη και μόνη για την κόκκινη γραμμή που έβαλε στην αυθαίρετη δόμηση!

Τι ειρωνεία… Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, να δηλώνει ότι η χώρα περνά σε μια νέα εποχή μηδενικής ανοχής στην αυθαιρεσία και ο εργολάβος να βάζει καταχώρηση σε εφημερίδα της Ανατολικής Αττικής…

Τι ειρωνεία… Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ να διατυμπανίζει ότι : «Ο Ιούλιος του 2011 είναι η οριστική "κόκκινη γραμμή" για την αυθαίρετη δόμηση. Η πολιτεία έχει πλέον τη βούληση και τα εργαλεία για να σταματήσει την αυθαίρετη δόμηση» και ο εργολάβος των αυθαιρέτων να διαφημίζεται τον Φεβρουάριο του 2014!

Τη φόρα παρτίδα διαφήμιση, αλίευσε ο φίλος αρχιτέκτονας Κώστας Τσίπηρας. Η διαφήμιση φιλοξενείται στο περιοδικό η Πένα – Ανατολικής Αττικής, στο 11ο τεύχος Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2014 και συγκεκριμένα στη σελίδα 34.

Ο εργολάβος είναι σαφέστατος: «Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αυθαίρετες εργασίες ανέγερσης κατοικιών σε όλη την Αττική». Και η καταχώρηση συνοδεύεται από φωτό – «κεφαλάκι» δική του, το κινητό τηλέφωνο και όλα αυτά σε ένα ειδυλλιακό φόντο με αυθαίρετα κτίσματα μέσα σε δάσος!

Αυτή και μόνον η διαφήμιση έρχεται να ακυρώσει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ που όσον αφορά στα αυθαίρετα έχει μόνον εισπρακτική αντίληψη και μάλιστα έναντι πινακίου φακής. Και κάθε φορά με μια νομοθετική πρωτοβουλία μειώνει τα πρόστιμα (ως και 85%) αυξάνει τις δόσεις (έως και 102) και δίνει το έναυσμα για μια νέα γενιά αυθαιρέτων που θα περιμένει τον επόμενο Καλαφάτη για να λάβει άφεση αμαρτιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04