search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:20
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη τους κτηνοτρόφους» (Video)

27.03.2014 07:09
Θεοδωράκης: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη τους κτηνοτρόφους» (Video) - Media

Τη θέση του για την ελληνική κτηνοτροφία και το φρέσκο γάλα, ανέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Τη θέση του για την ελληνική κτηνοτροφία και το φρέσκο γάλα, ανέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ήπειρο.

«Τα πράγματα είναι απλά, εάν ακούς αυτούς που πρέπει. Εάν ακούς δηλαδή τους επιστήμονες και τους κτηνοτρόφους. Τους ανθρώπους που παράγουν το γάλα. Η πρότασή μας, συζητώντας και με τους κτηνοτρόφους, είναι συγκεκριμένη. Θα πρέπει στη συσκευασία του γάλακτος, η κάθε μποτίλια, το κάθε χάρτινο κουτί να λέει εάν το γάλα είναι ελληνικό ή όχι» δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι στην Ελλάδα το φρέσκο γάλα δεν μπορεί να έχει διάρκεια ζωής πάνω από 5 ημέρες και δήλωσε ότι κατά την άποψή του το πρόβλημα δεν προήλθε από την τρόικα.

«Υπήρχαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι, κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες; Κάποιοι άλλες βιομηχανίες που απαιτούσαν αυτή την αναστάτωση σε σχέση με το γάλα. Που πίστευαν ότι θα έπρεπε να πάνε σ' ένα περιβάλλον που θα τους βολεύει περισσότερο. Νομίζω ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Και πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση, γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη τους κτηνοτρόφους, δεν έχει ανάγκη τις εισαγωγές. Η πρώτη προτεραιότητα σε αυτή τη χώρα, αυτή τη στιγμή, είναι να παράγουμε δικά μας προϊόντα», δήλωσε.

Αύριο ο κ. Θεοδωράκης θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:19