search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:53
MENU CLOSE

Πρεμιέρα στην Αττική για το ΠΕΔΥ του Άδωνι

27.03.2014 07:59
Χωρίς ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ - Media

Ξεκινά την Πέμπτη η λειτουργία των μονάδων υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) στην Αττική. Αρχικά θα είναι δυνατή μόνο η συνταγογράφηση φαρμάκων και η κλινική εξέταση των ασθενών, μέχρι τα ιατρεία να στελεχωθούν με περισσότερο ιατρικό προσωπικό. 

Ξεκινά την Πέμπτη η λειτουργία των μονάδων υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) στην Αττική. Αρχικά θα είναι δυνατή μόνο η συνταγογράφηση φαρμάκων και η κλινική εξέταση των ασθενών, μέχρι τα ιατρεία να στελεχωθούν με περισσότερο ιατρικό προσωπικό. Για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων θα ξεκινήσει προμήθεια αντιδραστηρίων.
 
Από τις Υγειονομικές Περιφέρειες έχει σταλεί εγκύκλιος προς τους υπευθύνους των μονάδων υγείας, προκειμένου να παραλάβουν τις σφραγίδες των τοπικών ιατρείων και να καταρτίσουν πρόγραμμα ραντεβού των γιατρών.
 
Προοδευτικά μπαίνει σε λειτουργία το σύστημα, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωινή εκπομπή του Mega. Πρόσθεσε ότι τα όποια προβλήματα που πιθανόν προκύψουν, θα αντιμετωπιστούν έγκαιρα, ενώ σημείωσε ότι σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι πενταψήφιες γραμμές, για να κλείνουν οι ασφαλισμένοι ραντεβού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:52