13/12/2018 05:06:36

Εισαγγελική παρέμβαση για το επίδομα της μητέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να φιμώσει τον κοινοβουλευτικό λόγο λέει η Ζ. Κωνσταντοπούλου - Media

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτας Φάκου, προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» σύμφωνα με το οποίο η Λίνα Αλεξίου, αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και μητέρα της βουλευτή Ζωής Κωνσταντοπούλου, λάμβανε παρανόμως επίδομα ανηλίκων τέκνων.
 
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με την επί σειρά ετών παράνομη είσπραξη επιδόματος ανηλίκων από ασφαλισμένους στο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
 
Την έρευνα θα διενεργήσουν οι εισαγγελείς του Ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ε. Σίσκου και Χ.Μαστοραντωνάκης και στρέφεται και κατά άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.
 
Θυμίζουμε ότι η κόντρα μεταξύ της «Real News» και της Ζωής Κωνσταντοπούλου άνοιξε δημοσίευμα της εφημερίδας. Σύμφωνα με την «Real News», η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Λίνα Αλεξίου, μέχρι το 2013 έπαιρνε το επίδομα ανήλικων τέκνων για τις κόρες της, Ζωή και Βασιλική-Ιωάννα Κωνσταντοπούλου.
 
Το στέλεχος του ΕΣΡ δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «περιορίζομαι να αναφέρω ότι σαν κι εμένα, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη δεοντολογική “δημοσιογραφία” της Realnews, ως κλέφτες εμφανίζονται και άλλοι, περίπου 400 συνάδελφοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού».
 
Η εφημερίδα με την σειρά της απάντησε στα λεγόμενα της Λίνας Αλεξίου καταθέτοντας μια σειρά από ερωτήματα για την υπόθεση αυτή.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.