search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28
MENU CLOSE

Χρυσαυγίτης ο οδηγός του Τραγάκη!

27.03.2014 12:12
Χρυσαυγίτης ο οδηγός του Τραγάκη! - Media

Χοντραίνει το «παιχνίδι» ανάμεσα στη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή, την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το θέμα της άρσης της ασυλίας των Χρυσαυγιτών βουλευτών.  

 
Χοντραίνει το «παιχνίδι» ανάμεσα στη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή, την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το θέμα της άρσης της ασυλίας των Χρυσαυγιτών βουλευτών.  
 
Ο Ηλ. Κασιδιάρης δήλωσε ότι σε φωτογραφία στην οποία Χρυσαυγίτες χαιρετούν ναζιστικά βρίσκεται και ο οδηγός του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Ι. Τραγάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό άτομο (Στ. Γ) από το Πέραμα (εκλογική περιφέρεια του βουλευτή της ΝΔ) το οποίο διορίστηκε το 2012 ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του στη Βουλή, τον οποίο ο κ. Τραγάκης χρησιμοποιούσε ως οδηγό του.
 

Μετά τις εξελίξεις αυτές, ο υπάλληλος θα απομακρυνθεί από τη θέση του, ωστόσο υπάρχουν ερωτήματα για τον κ. Τραγάκη ο οποίος είναι παλιός πολιτικός και προφανώς γνωρίζει «πρόσωπα και πράγματα» στην περιοχή του, συνεπώς αν δεν γνώριζε θα έπρεπε να έχει ρωτήσει για το «προφίλ» του συγκεκριμένου ατόμου.
 
Από την πλευρά του ο κ. Κασιδιάρης υποστηρίζει πως στη φωτογραφία δεν εμφανίζονται Χρυσαυγίτες (η φωτογραφία περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σταλεί στη Βουλή σε βάρος των Χρυσαυγιτών βουλευτών) αλλά για Νεοδημοκράτη που χαιρετά ναζιστικά και κυκλοφορεί μάλιστα στο χώρο της Βουλής.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:28