search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:29
MENU CLOSE

4 εφαρμογές Android για φιλόζωους

27.03.2014 13:51
4 εφαρμογές Android για φιλόζωους - Media

To Google Play Store είναι γεμάτο από εφαρμογές για κατοικίδια (και τους ιδιοκτήτες τους). Oρισμένες ξεχωρίζουν, καθώς υποστηρίζουν ότι βοηθούν στην εκπαίδευση των τετράποδων φίλων μας, αλλά και στην καλή τους υγεία.
 

 
To Google Play Store είναι γεμάτο από εφαρμογές για κατοικίδια (και τους ιδιοκτήτες τους).
Οι περισσότερες από αυτές αφορούν πληροφορίες για ράτσες και εκτροφεία, υπάρχουν όμως και ορισμένες που ξεχωρίζουν, καθώς υποστηρίζουν ότι βοηθούν στην εκπαίδευση των τετράποδων φίλων μας, αλλά και στην καλή τους υγεία.
 
Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες:
 
1. Dog Whistle
Ναι, καλά το διαβάσατε. Πρόκειται για μια εφαρμογή που υποστηρίζει ότι μπορεί να βοηθήσει στην εκπαίδευση του σκύλου σας… σφυρίζοντας και αναλόγως αποθαρρύνοντας ή ενθαρρύνοντάς τον. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συχνότητα που ταιριάζει καλύτερα στο… αυτί του δικού σας σκύλου. Ήδη η εφαρμογή έχει περισσότερα από ένα εκατομμύριο downloads.
 
2. PupTox
To PupTox  είναι μια νέα εφαρμογή, που φαίνεται πολλά υποσχόμενη και πολύ χρήσιμη για να ξέρετε τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει το ζωάκι σας. Κατηγοριοποιεί περισσότερες από 250 ουσίες που μπορεί να είναι τοξικές για το σκύλο ή τη γάτα σας και μπορεί να σας βοηθήσει να σιγουρευτείτε ότι, για παράδειγμα, τα φυτά που θέλετε να αγοράσετε για το σπίτι δεν θα προκαλέσουν δηλητηρίαση στους τετράποδους φίλους σας.
 
3. MapMyDogWalk
Η εφαρμογή MapMyDogWalk υποστηρίζει ότι μπορεί να κάνει τη βόλτα με το σκύλο σας διασκεδαστικότερη και πιο ενδιαφέρουσα. Μπορείτε να κρατήσετε στοιχεία για τη διάρκεια της βόλτας, τη διαδρομή, την απόσταση, την ταχύτητα ακόμη και τις θερμίδες που καίτε.
 
4. Pet First Aid
Αχρείαστη να΄ναι βέβαια, αλλά η εφαρμογή Pet First Aid ενδέχεται να είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση ατυχήματος. Περιέχει δεκάδες βίντεο και οδηγίες πρώτων βοηθειών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (μέχρι και οδηγίες για τεχνητή αναπνοή και ανάνηψη) μέχρι να βρείτε κτηνίατρο. Κοστίζει 2,27 ευρώ.

Ρίξτε τους μια ματιά και αποφασίστε 🙂

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:29