search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Και το μακέλεμα καλά κρατεί

27.03.2014 22:00
Και το μακέλεμα καλά κρατεί - Media

Σηκωτές πέταξαν από το υπουργείο Οικονομικών τις απολυμένες καθαρίστριες, οι αστυνομικές δυνάμεις διότι χάλαγαν την μέρα του, Γιάννη Στουρνάρα…. 

 
Σηκωτές πέταξαν από το υπουργείο Οικονομικών τις απολυμένες καθαρίστριες, οι αστυνομικές δυνάμεις διότι χάλαγαν την μέρα του, Γιάννη Στουρνάρα…. και για του λόγου το αληθές, τέσσερις τραυματισμένες καθαρίστριες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό».
 
Για νοσοκομείο βέβαια είναι και εκατομμύρια Έλληνες οι οποίοι σέρνονται από τα βασανιστήρια στα οποία τους υποβάλλουν άνθρωποι δίχως τσίπα… Ανεβαίνουν μάλιστα πάνω στις εξέδρες, φρουρούμενοι από  αστυνομικούς κλοιούς και προστατευμένοι και γιορτάζουν μόνοι τους, σαν να ήταν τσιφλίκι τους η χώρα  την επανάσταση του 1821!!!
 
Για το σημερινό έθνος δε τα έχουν φροντίσει. Άλλαξαν το νόμιμο με το  παράνομο ή αλλιώς όχι ηθικό, το δίκαιο με το  άδικο, την αλήθεια με το ψέμα… Όλα τα καθορίζουν αυτοί κατά πως τους βολεύει προπαγανδίζοντας τα φυσικά,  μέσα από τα διεθνή και εγχώρια  ΜΜΕ!!!
 
Έτσι φθάσαμε σ΄ αυτό το καραγκιοζιλίκι διακυβέρνησης το οποίο συντηρείται μόνο από  απλούς  αιμοδότες-φορολογούμενους.  Μιλάμε για ένα καθεστώς ουσιαστικής κατοχής στο οποίο ζουν σήμερα τα λαϊκά στρώματα, τα οποία αγωνίζονται για την ίδια την επιβίωσή τους.
 
Κατά τα άλλα οι βουλευτές έβγαλαν δήθεν τάχα μου τα γιαταγάνια έξω από τα θηκάρια και απειλούν ότι «δεν θα ψηφίσουν» ή «θα ζητήσουν διαβεβαιώσεις» και άλλα τέτοια… Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε.
 
Αλλά ευτυχώς πλησιάσει η ώρα να μπουν τα θεμέλια μιας άλλης, πραγματικά αυτοδιαχειριζόμενης, κοινωνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35