18/04/2019 14:39:38
26.10.2009

Το Μέγαρο των… στεναγμών

Το Μέγαρο των… στεναγμών - Media

Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους στο Μέγαρο Σταθάτου τα κλιμάκια που επιχειρούν να επιλέξουν από τις 23 ώς 32 χιλιάδες αιτήσεις (τα νούμερα αλλάζουν ανάλογα το ποιον κυβερνητικό ρωτάς) για τις 88 θέσεις γραμματέων.

Μέχρι και χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής δεν ήταν σε θέση να πει με βεβαιότητα πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, ενώ στα υπουργεία υπουργοί και υφυπουργοί αδημονούν να έρθουν οι άμεσοι συνεργάτες τους και να αρχίσει να κινείται η διοικητική πυραμίδα, αφού με βάση τις κείμενες διατάξεις μια σειρά διοικητικών πράξεων και το δικαίωμα υπογραφών έχουν οι γενικοί και ειδικοί γραμματείς. Ο Νότης Παρασκευόπουλος και η Μαρία Καρακλιούμη ήταν τα δύο πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην επεξεργασία τους, που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα. Βέβαια καμιά δεκαριά από τους 88 αναμένεται να είναι οι… άσχετοι αιτούντες, αφού οι άλλοι θα είναι εσωτερικής καύσεως… Λέτε να μείνει συμβολική και μόνο η κίνηση;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.