search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Χωρίς δελτία ειδήσεων το βράδυ του Σαββάτου

29.03.2014 15:19
Χωρίς δελτία ειδήσεων το βράδυ του Σαββάτου - Media

Δεν θα μεταδοθούν το βράδυ του Σαββάτου από τις 18.00 ως τις 20.00 δελτία ειδήσεων λόγω στάσης εργασίας που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ.

Δεν θα μεταδοθούν το βράδυ του Σαββάτου από τις 18.00 ως τις 20.00 δελτία ειδήσεων λόγω στάσης εργασίας που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ.
 
Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Σ.Π.Η.Τ. αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 18.00 έως τις 22.00 για σήμερα Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς.
 
Η στάση εργασίας κηρύσσεται σε ένδειξη συμπαράστασηςπρος τους τεχνικούς τηλεόρασης, οι οποίοι απεργούν για:
 
-Την άμεση και πλήρη διασφάλιση, με παρέμβαση και της εργατικής και της εργοδοτικής πλευράς, της συνέχισης του νόμιμου καθεστώτος απονομής των αδειών άσκησης επαγγέλματος των τεχνικών τηλεόρασης.
-Τη συντονισμένη απόκρουση του Σχεδίου νομοθετικής ρύθμισης που υπονομεύει εργασιακά δικαιώματα και τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων τεχνικών-μελών του Σωματείου τους.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:26