26/05/2020 13:40:34

Για τα… βιβλία του Άδωνι «πλακώθηκαν» Παπαδημούλης και Γεωργιάδης

Για τα… βιβλία του Άδωνι «πλακώθηκαν» Παπαδημούλης και Γεωργιάδης - Media

Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη πυροδότησε μια φράση του τελευταίου προς τα κυβερνητικά έδρανα για το πολυνομοσχέδιο.
 
Τον άγριο καυγά Παπαδημουλη -Γεωργιάδη προκάλεσε η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είπε για το νομοσχέδιο: «800 σελίδες τούβλο σαν και αυτά τα βιβλία που πουλούσε ο κ. Γεωργιαδης».
 
Ο υπουργός υγείας δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο  Δημήτρης Παπαδημουλης και άρχισε την επίθεση: «Εμείς οι τίμιοι επαγγελματίες βγάζαμε το ψωμί μας δουλεύοντας. Δεν έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς 1,5 εκατομμυρίου στην τράπεζα. Γιατί αν και εγώ είχα 1,5 εκατομμύρια σαν και εσάς κ. Παπαδημούλη στην τράπεζα δεν θα χρειαζόταν να πουλάω βιβλία. 1,5 εκατομμύριο έχετε στην τράπεζα να τα χαίρεστε και να ξέρετε ότι είστε εκπρόσωπος των κεφαλαιούχων της χώρας μέσα σ´ αυτή την αίθουσα».
 
Ο Δημήτρης Παπαδημουλης με την σειρά του κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για «την συνήθειά του σε προσωπικές επιθέσεις και «ανοίκειους υπαινιγμούς» και πρόσθεσε: «Δεν απαντώ σε αυτά. Σημειώνω όμως πως είναι το πρόσωπο που διατυμπανίζει πως σιχαίνεται τους Αριστερούς και τους κομμουνιστές. Τέτοιες επιθέσεις από αυτά τα άτομα για μένα είναι τίτλος τιμής».
 
Όμως ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητη ούτε αυτή την παρέμβαση και επιτέθηκε εκ νέου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ : «Εγώ στην τράπεζα έχω 30.000 ευρώ, θα ήθελα να έχω το δικό σας 1,5 εκατομμύριο όμως δεν το έχω αν και δουλεύω από τα 15 μου. Εσείς είστε ο εκπρόσωπος του μεγάλου κεφαλαίου στην αίθουσα και να προσέχετε όταν μιλάτε για μένα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.