search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:04
MENU CLOSE

Σουηδός εκατομμυριούχος σας προσκαλεί να μείνετε δωρεάν στα ιδιωτικά νησιά του! Αρκεί να…

29.03.2014 18:55
Σουηδός εκατομμυριούχος σας προσκαλεί να μείνετε δωρεάν στα ιδιωτικά νησιά του! Αρκεί να… - Media

Εάν έχετε μία καλή ιδέα στην οποία δουλεύετε, αρκεί να το αναφέρετε στον Fredrik Härén. Αν πειστεί ότι αξίζει τον κόπο, θα σας καλέσει να μείνετε σε ένα από τα τρία ιδιωτικά νησιά του (Ideas Islands τα λένε) ώστε να δημιουργήσετε απερίσπαστοι! 

Εάν έχετε μία καλή ιδέα στην οποία δουλεύετε, αρκεί να το αναφέρετε στον Fredrik Härén. Αν πειστεί ότι αξίζει τον κόπο, θα σας καλέσει να μείνετε σε ένα από τα τρία ιδιωτικά νησιά του (Ideas Islands τα λένε) ώστε να δημιουργήσετε απερίσπαστοι! Τα «φυτώρια ιδεών», όπως τα αποκαλεί ο ίδιος, βρίσκονται τα δύο κοντά στη Στοκχόλμη και το τρίτο στις Φιλιππίνες.
 
Ο Haren βρήκε τον παράδεισό του στο πρώτο ιδιωτικό νησί που είχε αγοράσει και αποφάσισε ότι πρέπει να προσφέρει τις ίδιες ειδυλλιακές συνθήκες και σε άλλους ανθρώπους. Οπότε, τα άλλα δύο νησιά που αγόρασε αργότερα, τα χρησιμοποιεί για να φιλοξενεί δημιουργικούς ανθρώπους.
 
Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει μία αίτηση στο σάιτ του επιχειρηματία, αναφέροντας την ιδέα στην οποία θέλει να δουλέψει κατά τη διαμονή του στο νησί. Όποιος θέλει, μπορεί να προσφέρει ένα ποσό σε φιλανθρωπική εκδήλωση, μόνο όμως αν έχει την οικονομική δυνατότητα.
 
Οι τελευταίοι επισκέπτες που εκμεταλλεύτηκαν τις ανέσεις που παρέχει ο γαλαντόμος Σουηδός ήταν ένα δημιουργός κινουμένων σχεδίων, ένας υπάλληλος από τη Σαγκάη, ο οποίος ανέφερε στην αίτηση του ότι είχε ανάγκη από καθαρό αέρα, ένας πρώην εταιρικός μάνατζερ που ήθελε να ταξιδέψει στον κόσμο για να δει τι θα κάνει με τη ζωή του και ένας τύπος που ήθελε να αναπτύξει ένα προϊόν για τη βελτίωση της μνήμης…
 
Όσοι θέλετε να πάτε δωρεάν διακοπές και πιστεύετε ότι θα τον πείσετε με την αίτησή σας ότι το αξίζετε, δεν έχετε παρά να τη συμπληρώσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://theideasisland.com/full-width/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01