search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:22
MENU CLOSE

Τα πραγματικά «κακά παιδιά» του star system

29.03.2014 19:02
Τα πραγματικά «κακά παιδιά» του star system - Media

Δεν είναι μόνο ο Γούντι Άλεν ή ο Μάικλ Τζάκσον αυτοί που έχουν αποκαθηλωθεί από το θρόνο της καθωσπρέπει δημόσιας εικόνας τους, λόγω γεγονότων που έγιναν γνωστά και έθιγαν την ηθική και το χαρακτήρα τους. Άλλωστε ποτέ δεν ήταν δεδομένο ότι η διασημότητα πάει πακέτο με την καλοσύνη…

Δεν είναι μόνο ο Γούντι Άλεν ή ο Μάικλ Τζάκσον αυτοί που έχουν αποκαθηλωθεί από το θρόνο της καθωσπρέπει δημόσιας εικόνας τους, λόγω γεγονότων που έγιναν γνωστά και έθιγαν την ηθική και το χαρακτήρα τους. Άλλωστε ποτέ δεν ήταν δεδομένο ότι η διασημότητα πάει πακέτο με την καλοσύνη…
 
Ας δούμε ποιοι άλλοι διάσημοι τύποι δεν είναι και τόσο καλά παιδιά.
 
Τζίμι Πέιτζ
 
Ο κιθαρίστας των Led Zeppelin θεωρείται διακίως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι το 1972 είχε απαγάγει ένα 14χρονο κορίτσι, έκανε σεξ μαζί της και στη συνέχεια την έκρυβε για χρόνια για να αποφύγει τη φυλακή . Η ίδια η Lori Maddox είπε ο Πέιτζ μέχρι και που την είχε κλειδώσει στο πορτ μπαγκάζ  της λιμουζίνας του για να μην την εντοπίσουν. Η Lori έμεινε μαζί του για αρκετά χρόνια μαζί του, πιστεύοντας ότι όλο αυτό ήταν ρομαντικό…
 
Κάρολος Ντίκενς
 
Ο διάσημος συγγραφέας φέρθηκε επιεικώς… απαράδεκτα στη σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν 10 παιδιά στο διάστημα των 22 ετών που παρέμειναν παντρεμένοι.  Στη συνέχεια έκανε σχέση με μία 18χρονη και χώρισε τη σύζυγό του. Ως εδώ, οκ. Όμως ο Ντίκενς στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στις εφημερίδες της εποχής χαρακτηρίζοντας την πρώην σύζυγό του Κάθριν, χοντρή, ηλίθια, αντιπαθητική και κακή μητέρα. Παρόλα αυτή, εκείνη όχι μόνο δεν αντεπιτέθηκε, αλλά λίγο πριν πεθάνει τον κάλεσε σπίτι της και του έδωσε τις ερωτικές επιστολές που της είχε γράψει στην αρχή του έρωτά τους. «Δώσε αυτά στο Βρετανικό Μουσείο. Τουλάχιστον έτσι, ο κόσμος θα ξέρει ότι κάποτε με αγάπησες» του είχε πει.
 
Έλβις Κοστέλο
 
Αν και τα ρομαντικά τραγούδια του ραγίζουν καρδιές, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ’70 έκανε βαριές ρατσιστικές δηλώσεις, οι οποίες μάλιστα του είχαν στοιχίσει τότε την καριέρα του και έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να καταφέρει να τη συνεφέρει. Ο Κοστέλο, σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα είχε χαρακτηρίσει «τυφλό, αδαή νέγρο» τον Ρέι Τσαρλς, ενώ με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς είχε καταφερθεί εναντίον του Τζέιμς Μπράουν. Αφού αργότερα ζήτησε συγνώμη προφασιζόμενος γελοίες δικαιολογίες , συμμετείχε στη συναυλία «Ροκ εναντίον του ρατσισμού.
 
Τζονι Κας
 
Μία μέρα ο Τζόνι Κας περνούσε με το φορτηγό μέσα από το δρόμο του Εθνικού Δρυμού της Καλιφόρνια. Το όχημα για άγνωστο λόγο τυλίχτηκε στις φλόγες και ο τραγουδιστής, αντί να καλέσει σε βοήθεια, πήγε αμέριμνος για ψάρεμα! Το αποτέλεσμα ήταν να καούν 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσους  και παραλίγο να αφανίσει ένα είδος πουλιών. Από τους 100 κόνδορες που υπήρχαν, κάηκαν οι 50 από τη φωτιά. Το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 82.000 δολαρίων στον τραγουδιστή, αν και η οικολογική ζημιά που προκάλεσε κοστολογούνταν στα  30 εκατομμύρια δολάρια. Η απάντησή του; «Συγνώμη, αλλά δε δίνω δεκάρα για τα βρωμόπουλα».
 
Σον Πεν
 
Για να ξηγηθούμε, η δική του περίπτωση είναι διαφορετική. Πρώτον γιατί πλέον έχει αλλάξει και υπήρξε πρωτεργάτης σε διαδηλώσεις κατά του πολέμου στο Ιράκ, κατά των συμφερόντων των εταιριών πετρελαίου και υπέρ όλων των αδικημένων γενικότερα και δεύτερον, γιατί τη βία την άσκησε στη Μαντόνα, που ποιος ξέρει τι θα του έκανε για να αντιδράσει έτσι. Όπως και να ‘χει, όταν ήταν ακόμα παντρεμένοι, ο Πεν την είχε δέσει σε μία καρέκλα στο σπίτι τους και αφού την  ξυλοφόρτωσε για ώρες, έφυγε να πάει σε μπαρ, αφήνοντας τη Μαντόνα δεμένη για κάμποσες ώρες ακόμη.  Όταν επέστρεψε μεθυσμένος σπίτι, συνέχισε να τη δέρνει. Η τραγουδίστρια κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του όταν τον παρακάλεσε να τη λύσει για να πάει τουαλέτα. Για αυτό το περιστατικό, ο Σον Πεν είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία της Μαντόνα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:21