search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:32
MENU CLOSE

Για δήμαρχος Πειραιά κατεβαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

31.03.2014 06:59
Για δήμαρχος Πειραιά κατεβαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης; - Media

Έτοιμος να δραστηριοποιηθεί και στον πολιτικό στίβο παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Έτοιμος να δραστηριοποιηθεί και στον πολιτικό στίβο παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kalpes14.gr», είναι πολύ πιθανό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο του Πειραιά.
 
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θεωρείται άνθρωπος που μπορεί να υπερβεί τις διαχωριστικές γραμμές Αριστεράς-Δεξιάς και να αξιοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις της πόλης.
 
Γι’ αυτό το λόγο δέχεται πιέσεις, όπως αναφέρεται, από επώνυμους και ανώνυμους, ώστε ν’ ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του (ο Μιλτιάδης Μαρινάκης διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου επί δεκαετίας) και ν’ ασχοληθεί με τα κοινά. Ένας από αυτούς που τον προτρέπουν να κατέβει για δήμαρχος Πειραιά είναι και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Μάλιστα, στενοί συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη έλεγαν: «Είναι αλήθεια ότι του προτάθηκε από τον Μητροπολίτη Πειραιά. Και το έχουν προτείνει και άλλοι. Όμως υπάρχει φόρτος εργασίας, υπάρχει ο Ολυμπιακός. Οπότε είναι δύσκολο». Πρόσθεσαν όμως ότι «στον πρόεδρο αρέσουν οι ανατροπές». Προφανώς, λοιπόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η πρόταση αφορά στην δημιουργία ενός υπερκομματικού ψηφοδελτίου, ενώ ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και του Πέτρου Κόκκαλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24