search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:51
MENU CLOSE

Σούπερ ντέρμπι στον ΟΤΕ TV για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

31.03.2014 09:06
Αφιέρωμα στο γαλλόφωνο σινεμά από τον ΟΤE TV - Media

Το σούπερ ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV την Τετάρτη 2 Απριλίου, είναι το μεγάλο highlight του αθλητικού προγράμματος των καναλιών ΟΤΕ SPORT αυτή την εβδομάδα

Το σούπερ ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV την Τετάρτη 2 Απριλίου, είναι το μεγάλο highlight του αθλητικού προγράμματος των καναλιών ΟΤΕ SPORT αυτή την εβδομάδα.

Ξεχωρίζουμε ακόμη τους αγώνες από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λίγο πριν την τελική ευθεία για την ανάδειξη των πρωταθλητών, τις αναμετρήσεις σε ΝΒΑ για την είσοδο στα playoff και ΝCAA για τον τίτλο και, φυσικά, το Grand Prix της Formula 1 από τη Μαλαισία καθώς επίσης τους ημιτελικούς και τον τελικό του Sony Open στο Μαϊάμι για το ATP World Tour Masters 1000 στο τένις.
 
Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV, δεν θα χάσουμε την πολυβραβευμένη (σε Όσκαρ, BAFTA και Χρυσές Σφαίρες) ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Ψυχρά και Ανάποδα στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, αλλά ούτε και τα κλασικά Pulp Fiction και Μαθήματα Πιάνου στο OTE CINEMA 1HD, ενώ σε πρώτη προβολή στο ίδιο κανάλι το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα θρίλερ Το Τέρας Μέσα της εξερευνά τα όρια της υπακοής και κλέβει τις εντυπώσεις σε κριτικούς και κοινό.
 
Δεν ξεχνάμε ασφαλώς το αφιέρωμα των καναλιών OTE CINEMA 1HD και ΟΤΕ CINEMA 2 Cinema Rocks, με ταινίες όλο τον Απρίλιο για τη μουσική, που ξεκινάει την 1η Απριλίου με τη βασισμένη στη ροκ όπερα των The Who κλασική ταινία του 1979 Quadrophenia.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV στο: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/programm/adsl

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:48