search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:43
MENU CLOSE

Το «βιάγκρα» των γυναικών

31.03.2014 21:00
Το «βιάγκρα» των γυναικών - Media

Η επιστήμη κάνει θαύματα τη σήμερον ημέρα. Και μετά το μπλε χαπάκι που έφερε ανάταση και ευτυχία σε εκατομμύρια άνδρες, ήρθε τώρα το αντίστοιχο για τις γυναίκες.

Η επιστήμη κάνει θαύματα τη σήμερον ημέρα. Και μετά το μπλε χαπάκι που έφερε ανάταση και ευτυχία σε εκατομμύρια άνδρες, ήρθε τώρα το αντίστοιχο για τις γυναίκες.
 
Όταν λοιπόν οι κυρίες δεν έχουν όρεξη για… τρελίτσες αλλά οι κύριοι επιμένουν, μπορούν με ένα «μαγικό» χαπάκι να βρουν την χαμένη τους όρεξη.
 
Το χάπι με το εφευρετικό όνομα Lybrido υπόσχεται ότι ανεβάζει την λίμπιντο και την επιθυμία για σεξ.
 
Και όχι μόνο. Οι δημιουργοί υπόσχονται ότι αφού έρθει η όρεξη, το σεξ θα είναι πολύ καλύτερο και πιο απολαυστικό. Ούτως ή άλλως όλα στο μυαλό μας είναι…
 
Οι κλινικές δοκιμές ήταν κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικές και οι τυχερές που το δοκίμασαν έμειναν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένες. Δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε διάστημα μικρότερο των προβλεπόμενων τριών ετών αλλά η εταιρεία που το παρασκευάζει θα πρέπει να αποδείξει ότι ναι μεν αυξάνει την όρεξη αλλά από την άλλη πλευρά δεν μετατρέπει τις γυναίκες σε νυμφομανείς.
 
Το χάπι είναι σε μέγεθος μικρότερο από την ασπιρίνη και περιέχει αντίστοιχα συστατικά με το βιάγκρα σε συνδυασμό με μέντα. Μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει πολύ γυναίκες με χαμηλή διάθεση για σεξ αφού αυξάνει το σεξουαλικό κίνητρο σωματικά και ψυχολογικά.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38