search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:44
MENU CLOSE

Θα απέχει από την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής το ΚΚΕ

31.03.2014 11:12
Θα απέχει από την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής το ΚΚΕ - Media

Την απόφασή της να απέχει από την ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του προεδρείου της Βουλής, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοποίησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

 
Την απόφασή της να απέχει από την ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του προεδρείου της Βουλής, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοποίησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.
 
Στην ανακοίνωση, αναφέρεται: «Το ΚΚΕ στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο – έκτρωμα, που ξηλώνει τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα, υποστήριξε την πρόταση δυσπιστίας, για να καταδικασθεί η συνολική αντιλαϊκή πολιτική.
 
Την ίδια ώτα, κάλεσε το λαό «να μην παγιδευτεί στο σκηνικό τεχνητής δικομματικής πόλωσης, που στήνουν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο βολεύει και τους δύο. Πίσω από αυτήν την πρακτική βρίσκεται η προσπάθεια απόκρυψης της σύγκλισης των δύο κομμάτων σε στρατηγικής σημασίας θέματα, που αφορούν τη στήριξη της ΕΕ, της ευρωπαϊκής λυκοσυμμαχίας, τη στρατηγική που υπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας».
 
Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Την πολιτική ευθύνη για την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας την έχει η κυβέρνηση και προς αυτήν στρέφεται η κριτική του ΚΚΕ», ενώ ξεκαθάρισε ότι «η πρόταση μομφής, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του προεδρείου της Βουλής, αμβλύνει την κριτική αυτή και, συνεπώς, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ θα απέχει από τη σχετική ψηφοφορία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:44