search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:26
MENU CLOSE

Έρχεται άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον

01.04.2014 06:05
Έρχεται άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον - Media

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατό του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα προσωπικό του άλμπουμ με ανέκδοτες ηχογραφήσεις

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατό του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα προσωπικό του άλμπουμ με ανέκδοτες ηχογραφήσεις, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η δισκογραφική εταιρεία Epic Records.
 
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, το μουσικό άλμπουμ με τίτλο Xscape, θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον προσεχή Μάιο και συγκεκριμένα στις 13 του μήνα.
 
Το άλμπουμ του αείμνηστου μουσικού θρύλου θα αποτελείται από οκτώ κομμάτια τα οποία ο Μάικλ Τζάκσον είχε ολοκληρώσει φωνητικά και που συνέλεξε ο επικεφαλής της Epic Records, Ελ Ει Ρέιντ, ο οποίος είχε απεριόριστη πρόσβαση στα μουσικά ανέκδοτα αρχεία του τραγουδιστή. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συλλογή τραγουδιών πολλά από τα οποία χάνονται σε βάθος τεσσάρων δεκαετιών.
 
Ο Ρέιντ για την έκδοση του άλμπουμ επέλεξε αρκετούς γνωστούς παραγωγούς για να διασκευάσουν τα τραγούδια, διατηρώντας όμως τον μοναδικό ήχο του Μάικλ Τζάκσον, όπως ανακοίνωσε η Εpic Records.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:25