search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Το FB έκανε περικοπές στον Ζούκερμπεργκ

01.04.2014 06:55
Ποια εταιρία και γιατί ζητά αποζημίωση 2 δισ. δολαρίων από το Facebook  - Media

Τη συνολική αποζημίωση που έλαβε για το 2013 ο επικεφαλής του κορυφαίου μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωση τη Δευτέρα το Facebook.

Τη συνολική αποζημίωση που έλαβε για το 2013 ο επικεφαλής του κορυφαίου μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωση τη Δευτέρα το Facebook.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση έλαβε 653.165 δολάρια, έναντι 1.990.000 το 2012 γεγονός το οποίο μεταφράζεται σε μείωση αποδοχών κατά 67%. Η εταιρεία αναφέρει ωστόσο ότι ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του Facebook, Μάρκ Ζούκερμπεργκ, είχε εν μέρει καθαρή μείωση των αποδοχών του καθώς δεν λαμβάνει μισθό αλλά απλώς ένα συμβολικό μίσθωμα και σχεδόν ολόκληρο το ποσό αντιστοιχεί σε ανταποδοτικά τέλη όπως προσωπικά ταξίδια με το ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Ο Ζούκερμπεργκ παραμένει ο μεγαλύτερος μέτοχος του Facebook και η προσωπική του περιουσία εκτιμάται σε 26,7 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes που τον κατατάσσει στους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.

Το πιο ακριβοπληρωμένο στέλεχος του Facebook είναι η διευθύντρια των επιχειρήσεων Σέρυλ Σάντμπεργκ που λαμβάνει «μισθό» λίγο πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:10