search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Για τρίτη μέρα δεμένα τα πλοία

02.04.2014 04:42
Για τρίτη μέρα δεμένα τα πλοία - Media

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), με τα πλοία να παραμένουν δεμένα στα λιμάνια.

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), με τα πλοία να παραμένουν δεμένα στα λιμάνια.

Η ΠΝΟ οργανώνει συγκέντρωση στο πλοίο European Express στις 8:30 το πρωί και από εκεί προγραμματίζει πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Η απόφαση για συνέχιση της απεργίας και την Τετάρτη ελήφθη μετά από συνάντηση που είχε την Τρίτη η Ομοσπονδία με εκπροσώπους του Συνδέσμου Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) με αντικείμενο την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Εντός της ημέρας θα συνεδριάζει εκ νέου η διοίκηση της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση των ναυτεργατών με βάση τις θέσεις που θα εκφράσουν οι ακτοπλόοι σε νέα συνάντηση των δύο πλευρών που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:00