search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Φύσσα – Προφυλακιστέος για επίθεση κατά Πακιστανών ο επικεφαλής της ΧΑ στην Ιεράπετρα

02.04.2014 10:11
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Φύσσα – Προφυλακιστέος για επίθεση κατά Πακιστανών ο επικεφαλής της ΧΑ στην Ιεράπετρα - Media

Σε απολογία κλήθηκαν εκ νέου οι Γιώργος Ρουπακιάς και Γιάννης Καζαντζόγλου, μετά από νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στο μεταξύ, κρίθηκε προφυλακιστέος ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Ιεράπετρα, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.
 

Σε απολογία κλήθηκαν εκ νέου οι Γιώργος Ρουπακιάς και Γιάννης Καζαντζόγλου, μετά από νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
 
Οι δύο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη, από τις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, προκειμένου να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις και για τη δολοφονία Φύσσα και για την ένταξή τους σε εγκληματική οργάνωση.
 
Στο μεταξύ, μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Ιεράπετρα, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Η υπόθεση αφορά επίθεση μελών της ΧΑ εναντίον Πακιστανών εργατών τον Φεβρουάριο του 2013.
Άλλοι τρεις κατηγορούμενοι-μέλη της Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:33