search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:30
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του Καρέλι – Γιατί αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Νιγρίτας

02.04.2014 10:39
Αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του Καρέλι –  Γιατί αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Νιγρίτας
 - Media

Στοιχεία για την υπόθεση Καρέλι και τις φυλακές Νιγρίτας έδωσε ο αρχιφύλακας και συνδικαλιστής Αντώνης Αραβαντινός, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο «Ε Tv».
 

Στοιχεία για την υπόθεση Καρέλι και τις φυλακές Νιγρίτας έδωσε ο αρχιφύλακας και συνδικαλιστής Αντώνης Αραβαντινός, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο «Ε Tv».
 
Όπως είπε, ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Νιγρίτας, Χάρης Κονσολίδης, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή, αφού, όπως ανέφερε, φαίνεται ότι «έσπασε» στην ανάκριση.
 
Σύμφωνα πάντα με τον Αντώνη Αραβαντινό, ο Χάρης Κονσολίδης ενέπλεξε στην κατάθεσή του 9 δεσμοφύλακες, δύο από τους οποίους επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά τους. Οι υπόλοιποι δήλωσαν ότι δεν είχαν καμία σχέση.
 
Ερωτηθείς αν έχει πληροφορίες για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που επιβεβαιώνουν την κατάθεση Κονσολίδη, εξέφρασε τη θέση ότι οι πληροφορίες του έρχονται υποστηρικτικά στο συμπέρασμα, ότι ο θάνατος του Καρέλι δεν προκλήθηκε από τους υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας.
 
Παράλληλα ανέφερε ότι τα τελευταία 4 χρόνια σωφρονιστικοί υπάλληλοι στη Νιγρίτα έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού και έχουν μαχαιρωθεί.
 
«Για τον Τσιρώνη πονέσαμε, για τον Αλβανό λυπάμαι. Ζητάω να μην πάνε χαμένες αυτές οι δύο ζωές. Δεν μας ενδιαφέρει εμάς, να υπάρχει αυτή η αντάρα στις φυλακές…» συμπλήρωσε.
 
Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τη συνέντευξη του Αντώνη Αραβαντινού στον Γιώργο Τράγκα:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28