search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24
MENU CLOSE

Αθλητισμός και κινηματογράφος στον OTE TV

02.04.2014 14:52
Αφιέρωμα στο γαλλόφωνο σινεμά από τον ΟΤE TV - Media

Αθλητισμός και κινηματογράφος στον OTE TV

 
Αθλητικό θέαμα με αγώνες κορυφής από τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις λατινοαμερικανικές διοργανώσεις, την έναρξη των playoff της Football League, τις μονομαχίες στο NBA, τις κόντρες στο Grand Prix του Μπαχρέιν στην Formula 1, τον αγώνα του WRC στην Πορτογαλία, αλλά και την αναμέτρηση Βοσνία-Ελλάδα για τα playoff του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Χάντμπολ, μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT.

Σπουδαίες πρεμιέρες και στα κινηματογραφικά κανάλια, όπως το βραβευμένο με 2 Όσκαρ O Υπέροχος Γκάτσμπι του Μπαζ Λούρμαν, το noir θρίλερ Ραντεβού με τον Εκτελεστή μου και το ρομαντικό δράμα Αγαπημένε μου Τζον με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ και Αμάντα Σέιφριντ, αλλά και -στο πλαίσιο του αφιερώματος Cinema Rocks με τα soundtrack που αγαπήσαμε- πολυβραβευμένες ταινίες, όπως Το Δέρμα που Κατοικώ του Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ του Άντονι Μινγκέλα και το οσκαρικό Φρίντα της Τζούλι Τέιμορ.

Ξεχωρίζει ακόμη το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ Μαύρο Κήτος για τη διαβόητη φάλαινα Tilikum που ευθύνεται για το θάνατο 3 ατόμων, αλλά και την επιστροφή της διάσημης σειράς του Travel Channel HD, World Greatest Motorcycle Rides για τα ωραιότερα ταξίδια στον κόσμο πάνω σε δύο τροχούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24