search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:02
MENU CLOSE

Οι Penny and the Swingin’ Cats στο Jumping Fish Artist της COSMOTE

02.04.2014 15:00
Νέες μειωμένες Βασικές Χρεώσεις Περιαγωγής για ομιλία, SMS και χρήση δεδομένων από την COSMOTE - Media

Tους Penny and the Swingin’ Cats ανέδειξε το κοινό κατά την ψηφοφορία για το νέο Jumping Fish Artist. 

 
Tους Penny and the Swingin’ Cats ανέδειξε το κοινό κατά την ψηφοφορία για το νέο Jumping Fish Artist. Το Jumping Fish της COSMOTE, η πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες καλλιτέχνες, παρουσιάζει τους νικητές σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, στις 9 Απριλίου 2014, στο Club KooKoo στο Γκάζι. 

Οι Penny and the Swingin' Cats συμμετείχαν στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Εξωτικό Χαρμάνι», οι Muchatrela με το "That Night" και οι AuXdience με το "Not Waiting For You".

Για πρώτη, επίσης, φορά, τα τρία υποψήφια κομμάτια προτάθηκαν από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Πάνο Σουρούνη, συντάκτη του Jumping Fish και ραδιοφωνικό παραγωγό, το δημοφιλές συγκρότημα Locomondo και τον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ 87.7, η οποία θα εναλλάσσεται σε κάθε νέο διαγωνισμό.

Το event θα ξεκινήσει στις 19.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:02