search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48
MENU CLOSE

Απεργούν σήμερα οι δάσκαλοι

04.04.2014 05:58
Απεργούν σήμερα οι δάσκαλοι - Media

Απεργούν σήμερα Παρασκευή οι δάσκαλοι, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Απεργούν σήμερα Παρασκευή οι δάσκαλοι, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Στις 12 το μεσημέρι οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το υπουργείο Παιδείας.
 
«Κλιμακώνουμε, δυναμώνουμε και διευρύνουμε τον αγώνα μας. Ακυρώνουμε και καταργούμε  το θεσμικό πλαίσιο της ''αξιολόγησης – χειραγώγησης''. Ακυρώνουμε τις εγκυκλίους της ντροπής που βάζουν ζητήματα αντιδημοκρατικής εκτροπής και οπισθοδρόμησης», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ).
 
Η ΔΟΕ καλεί σε συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις με σκοπό να σταματήσουν «τα σεμινάρια της ντροπής που απευθύνονται στους νέους αξιολογητές και επαναφέρουν τον «επιθεωρητισμό» και την οπισθοδρόμηση που έχει καταδικαστεί στις συνειδήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας».
 
Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση της ΔΟΕ έχει απευθύνει και η ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή της στον αγώνα των 150.000 εκπαιδευτικών της Δημόσιας Εκπαίδευσης κατά της «αξιολόγησης – χειραγώγησης που προωθεί ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και η κυβέρνηση με το Π.Δ. 152/13».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:47