search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:43
MENU CLOSE

Τα έσπασαν Σαμαράς και Αβραμόπουλος

20.06.2010 23:22
oldphotos127686372214.jpg

Θέμα προέκυψε ξαφνικά με τον Αβραμόπουλο, για τον οποίο υπήρχαν δυο δημοσιεύματα προ ημερών για το τι ακριβώς θα κάνει μετά το συνέδριο. Η συμφωνία με τον Σαμαρά να γίνει αντιπρόεδρος δεν περπάτησε και υπήρξε άγριος καβγάς των δύο προ ημερών.

Θέμα προέκυψε ξαφνικά με τον Αβραμόπουλο, για τον οποίο υπήρχαν δυο δημοσιεύματα προ ημερών για το τι ακριβώς θα κάνει μετά το συνέδριο. Η συμφωνία με τον Σαμαρά να γίνει αντιπρόεδρος δεν περπάτησε και υπήρξε άγριος καβγάς των δύο προ ημερών. Ο Αβραμόπουλος ζήτησε την αντιπροεδρία και ο Σαμαράς αρνήθηκε, αφού ξέρει ότι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Οι διαφορές αναδείχθηκαν πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα και οι μουτζαχεντίν του Σαμαρά εισηγήθηκαν να μην του δώσει ρόλο μετά το συνέδριο. Ο Αβραμόπουλος δεν πήγε προχθές στις Βρυξέλλες, όπου βρέθηκε ο Σαμαράς για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Προφανώς είχε καταλάβει ότι δεν έχει τύχη στο νέο σκηνικό και φρόντισε να διαμορφώσει αυτός επικοινωνιακά το κλίμα. Το σίγουρο είναι πως μια συμμαχία έσπασε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:43