search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Υπερβολές

26.10.2009 12:06
oldphotos127167715834.jpg

Η καταγγελία είναι «καρατσεκαρισμένη». Οδηγός αυτοκινήτου ακολουθούσε προπορευόμενο ημιφορτηγό στη διασταύρωση Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Και οι δύο έστριψαν με πράσινο, μόνο που ο οδηγός του φορτηγού έκανε αναστροφή καθυστερώντας το πίσω Ι.Χ. και στο μεταξύ άναψε το κόκκινο.

Η καταγγελία είναι «καρατσεκαρισμένη». Οδηγός αυτοκινήτου ακολουθούσε προπορευόμενο ημιφορτηγό στη διασταύρωση Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Και οι δύο έστριψαν με πράσινο, μόνο που ο οδηγός του φορτηγού έκανε αναστροφή καθυστερώντας το πίσω Ι.Χ. και στο μεταξύ άναψε το κόκκινο. Ο οδηγός του πίσω αυτοκινήτου, μένοντας για δευτερόλεπτα στη μέση του δρόμου, κινήθηκε κανονικά στον δρόμο του, οπότε τον σταμάτησε αμέσως μπλόκο της Τροχαίας για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Ματαίως διαμαρτυρήθηκε ο οδηγός ότι τον «έκλεισε» ο φορτηγατζής και ότι δεν είναι δίκαιη η κλήση. Το αποτέλεσμα ήταν 2 μήνες (!!!) χωρίς άδεια και δίπλωμα και 700 ευρώ πρόστιμο. Κύριε Χρυσοχοΐδη, κάποιοι ανεγκέφαλοι παραπήραν τοις μετρητοίς τις εντολές σας ή σας κάνουν πλάκα και «σαμποτάρουν» υπονομεύοντας τη βούλησή σας να βάλετε τάξη. Γιατί ξέρετε καλά ότι οι καλύτερες προθέσεις ναυαγούν ωραιότατα από υπερβολές, αδικίες και υπονομεύσεις…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47