search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:31
MENU CLOSE

«Έχω συνομιλία με τον Βούτση» λέει ο Παναγιώταρος – Διαψεύσεις από Βούτση και Παναγούλη (Video)

04.04.2014 10:04
Χρυσαυγίτικη «παράσταση» στη Βουλή για το τέμενος στην Αθήνα  - Media

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ισχυρίζεται σε δηλώσεις του ότι έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση. Τους ισχυρισμούς Παναγιώταρου διέψευσε από την Βουλή ο Νίκος Βούτσης δηλώνοντας πως οι θέσεις του για τη ΧΑ είναι γνωστές.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ισχυρίζεται σε δηλώσεις του ότι έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση. Τους ισχυρισμούς Παναγιώταρου διέψευσε από την Βουλή ο Νίκος Βούτσης δηλώνοντας πως οι θέσεις του για τη ΧΑ είναι γνωστές.
 
Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΡΤ ο Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε πως έχει ηχογραφήσει και τον Νίκο Βούτση, δίνοντας με αυτό τον τρόπο συνέχεια στις δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής την Πέμπτη το βράδυ (στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε») ότι διαθέτουν έξι με επτά βίντεο στα οποία έχουν καταγράψει βουλευτές από όλα τα κόμματα.
 
Η διάψευση Βούτση στη Βουλή
 
Άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση και συνομιλία με στελέχη της ΧΑ.
 
«Δεν είχα υπόψη μου να αναφερθώ στα του κ. Μπαλτάκου κ.λπ., και γιατί έχω καλυφθεί απολύτως από τους προλαλήσαντες συναδέλφους. Είμαι υποχρεωμένος όμως, επειδή από ένα μέσο ενημέρωσης ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής εδώ και μία ώρα είπε ότι έχει συνομιλήσει και με άλλους βουλευτές από όλους τους χώρους, μεταξύ των οποίων και με εμένα για τα θέματα που τους απασχολούν, από του βήματος της Βουλής να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις και που δημόσια έχω εκφράσει αλλά και συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες συμφωνώ και τις οποίες υπηρετώ στη Βουλή και στο δημόσιο χώρο. Τελεία ως προς αυτό το ζήτημα. Είμαι πάρα πολύ σαφής».

Ο Κασιδιάρης για Παναγούλη

Νωρίτερα την Παρασκευή ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι τα ίδια που έλεγε ο Τάκης Μπαλτάκος τού τα έχουν πει και άλλοι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει εάν οι συνομιλίες είναι βιντεοσκοπημένες.
 
«Και ο κ. Βούτσης είναι ένας από αυτούς κι έχω μιλήσει και με τον κ. Παναγούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε, αναφέροντας πως έχει ζητήσει από τον Στάθη Παναγούλη να προσέλθει στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δέχεται κομματικές πιέσεις και αρνήθηκε. 

Τι λέει ο Στάθης Παναγούλης

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης σε δηλώσεις του στο Βήμα είπε πως «μιλάω με όλους τους βουλευτές και με τους 298 της Βουλής, εκτός του Μάκη Βορίδη». Πρόσθεσε, επίσης, ότι το μόνο που λέει με τον Ηλία Κασδιάρη είναι ένα «γεια» και τίποτα άλλο.
 
«Όποιος μου πει γεια στη Βουλή του λέω και εγώ» είπε συγκεκριμένα και αρνήθηκε ότι ο κ. Κασιδιάρης του πρότεινε να είναι μάρτυρας: «Ποτέ δεν μου ζήτησε να είμαι μάρτυρας. Κι αν μου το ζητούσε, αν πίστευα ότι θα μπορούσα να πάω, θα πήγαινα, δεν δέχομαι ποτέ κομματικές πιέσεις», είπε συγκεκριμένα.
 
Σε ερώτηση εάν στις συναντήσεις που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη, έγινε αναφορά για τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής περί σκευωρίας κ.λπ., ο Στάθης Παναγούλης είπε: «Δεν θα έλεγα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητά μου και τον ΣΥΡΙΖΑ».
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:31