search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Επεισόδια με χημικά και μολότοφ στην Πάτρα (Video)

05.04.2014 08:09
Επεισόδια με χημικά και μολότοφ στην Πάτρα (Video) - Media

Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε μία σύλληψη και σε 21 προσαγωγές.

 
Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε μία σύλληψη και σε 21 προσαγωγές.

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια υπαίθριας μουσικής εκδήλωσης, που οργάνωσαν ομάδες αντιεξουσιαστών στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επέμβαση της αστυνομίας που είχε γίνει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όπου και πάλι γινόταν υπαίθρια μουσική εκδήλωση.

Στο σημείο έφτασε διμοιρία των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να δυναμιτιστεί το κλίμα και να ξεσπάσουν επισόδεια.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης και απώθησαν τους νεαρούς προς τις οδούς Κολοκοτρώνη και Αράτου, όπου οι αντιεξουσιαστές έστησαν πρόχειρα οδοφράγματα.

Έπειτα από λίγη ώρα τα επεισόδια σταμάτησαν, ενώ στην Ασφάλεια προσήχθησαν 22 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθη ένας για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.

Πληροφορίες από το patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:31