search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:37
MENU CLOSE

Στάση εργασίας από τις 7:00 έως τις 11:00 στα λιμάνια

07.04.2014 04:37
Στάση εργασίας από τις 7:00 έως τις 11:00 στα λιμάνια - Media

Στάση εργασίας από τις 7 έως τις 11 το πρωί πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια της χώρας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

Στάση εργασίας από τις 7 έως τις 11 το πρωί πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια της χώρας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ). Στις 8.30 το πρωί προγραμματίζεται συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ.

Η κινητοποίηση οργανώνεται από την Ομοσπονδία Εργαζομένων Λιμένων Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και την Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ.

Η ΟΜΥΛΕ έχει εξαγγείλει επίσης 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη, ημέρα που αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή η επίμαχη διάταξη. Την ίδια ημέρα στις 16:00 προγραμματίζεται συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ κάνει λόγο γα «αιφνιδιασμό» από την πλευρά της κυβέρνησης και υποστηρίζει ότι «η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων όλους τους Λιμενικούς Οργανισμούς της χώρας».

Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια θα συμμετέχουν και στην 24ωρη γενική απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη.

Την ίδια ημέρα οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στο χώρο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πορεία στο κέντρο της πόλης με κατάληξη στο κτήριο του ΟΛΠ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:37