search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:26
MENU CLOSE

Αποχωρεί με αιχμές ευρωβουλευτής της ΝΔ

07.04.2014 13:02
Αποχωρεί με αιχμές ευρωβουλευτής της ΝΔ - Media

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές, ανακοίνωσε με επιστολή του ο νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Τσουκαλάς, αφήνοντας αιχμές για την τωρινή κατάσταση του κόμματος.

 
Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές, ανακοίνωσε με επιστολή του ο νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Τσουκαλάς, αφήνοντας αιχμές για την τωρινή κατάσταση του κόμματος.

Ο καθηγητής κ. Τσουκαλάς, αναφέρεται σε λόγους  «πολιτικής, ηθικής, αισθητικής» και προσωπικούς, οι οποίοι επέτειναν την απόφασή του να μην είναι και πάλι υποψήφιος. 

Καταλήγοντας στην δήλωσή του, ευχαριστεί τον Κώστα Καραμανλή  για την τιμητική όπως τη χαρακτήρισε επιλογή που του επεφύλαξε, ενώ δεν κάνει καμία αναφορά τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.
 
Ολόκληρη η δήλωση Τσουκαλά:
 
«Όπως από την αρχή της θητείας μου, τον Ιούλιο του 2009, είχα δηλώσει, δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για τις επόμενες εκλογές για την Ευρωβουλή.
 
Οι επιπρόσθετοι λόγοι πολιτικής, ηθικής, αισθητικής, καθώς και προσωπικοί, που ανέκυψαν στον εντωμεταξύ διαδραμόντα χρόνο, καθιστούν την τότε απόφασή μου και σήμερα εντονότερη, και μένουν να εξηγηθούν μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.
 
Στους ψηφοφόρους των εκλογών του 2009 που ανέδειξαν σε εκλόγιμη την τελευταία, δημοσκοπικά εκτιμώμενη ως μη εκλόγιμη, θέση του καταλόγου υποψηφίων της ΝΔ, και μου έδωσαν την ευκαιρία να υπηρετήσω τα συμφέροντα της χώρας στην Ευρώπη, είμαι ευγνώμων.
 
Ευχαριστίες αυτονοήτως οφείλονται και στην τότε ηγεσία, της τότε ΝΔ, για την τιμητική αυτή επιλογή μου».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:24